Få hjælp med vejservice, hvis din bil bryder sammen

Kært barn har mange navne og sådan er det også med vejservice! Udover vejservice, så bliver det nemlig også kaldet for autohjælp og vejhjælp. Så selvom det er vidt forskellige betegnelser, så betyder de faktisk det samme.

Vejservice er din sikkerhed for, at du kan få hjælp, hvis din bil går i stykker når du er ude og køre. Så snart problemet opstår, ringer du bare ind på akutnummeret og i løbet af en times tid, kommer der en automand, der kan hjælpe dig. I mange tilfælde kan problemet løses på stedet, men hvis din bil er gået helt i stykker, så bliver den i stedet bugseret til det nærmeste værksted eller til et værksted efter dit valg, afhængigt af dit abonnement.

Automanden tager selvfølgeligt dig med, når han kører fra stedet igen og så bliver du sat af enten ved en station eller dit hjem. Derfor er vejservice en god hjælp, hvis du er meget afhængig af din bil.

Hvad dækker vejservice?

Dækningen afhænger af, hvilket vejservice abonnement du har tegnet og hvem du har tegnet det hos. Som en hovedregel, så dækker vejservice altid din bil, når den går i stykker på en dansk vej. Så hvis du ofte tager familien med på bilferie til udlandet, så skal du være opmærksom på, hvilket abonnement du vælger. Det er nemlig ikke alle selskaber, der har inkluderet hjælp i EU i deres grundpakke.

Starthjælp er stort set altid inkluderet i vejservice, så hvis din bil ikke vil starte en kold vintermorgen, så ringer du bare efter hjælp. Transport af dig er også altid inkluderet, men det er forskelligt, hvor du bliver sat af henne.

Se vores store prissammenligning

For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en stor sammenligning af de forskellige selskaber. Så kan du nemt finde frem til den bedste løsning og billigste samlede pris.

SelskabPrisMere information
SOS Dansk AutohjælpFra 49,75 kroner pr. md.Læs mere
FDM VejhjælpFra 38 kroner pr. md.Læs mere
Falck VejhjælpFra 49 kroner pr. md.Læs mere

Se den store prissammenligning

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)