SOS Dansk Autohjælp er en af Danmarks største udbydere af vejhjælp

SOS Dansk Autohjælp er et af de største selskaber herhjemme

Selvom SOS Dansk Autohjælp (førhen Dansk Autohjælp og også kaldet DAH) kun har 30 års erfaring på markedet for vejhjælp, så er de en af de absolut største aktører i Danmark. Deres store størrelse og gode ry i branchen bekræftes ved at FDM Vejhjælp siden 1995 har været en fast samarbejdspartner til selskabet.

SOS Dansk Autohjælp modtager hvert år cirka 450.000 opkald fra private danske bilejere.

SOS Dansk Autohjælp priser

Virksomheden tilbyder tre forskellige abonnementsmuligheder, der med forskellige priser og dækningsgrader gør det muligt, at få en god løsning på vejhjælp der passer til ethvert behov:

DækningSTARTERBASISPLUS (DK / Europa)
Nødreparation
Hjulskifte
Starthjælp
Frit værkstedsvalg*
Videre rejse til offentlig transport
Udlandet
Fritrækning
Gratis lånebilKan tilkøbesKan tilkøbesKan tilkøbes
Døroplukning
Tyveri
Brændstofudbringning
Akut opstået sygdom
SelvrisikoIngenIngenIngen
Opsigelsestid5 md. herefter 1 md.5 md. herefter 1 md.5 md. herefter 1 md.
Pris49,75 kr. pr. md.60,58 kr. pr. md.69 kr. pr. md.
Flere informationerLæs mere eller bestilLæs mere eller bestilLæs mere eller bestil

* BASIS abonnement bugseres til nærmeste værksted ved hjulskifte, døropluknnig og rudeskader.

SOS Dansk Autohjælp priser er i den fornuftige ende. Hvis man sammenholder deres priser med deres dækning, så er DAH en fin løsning på vejhjælp

Fordele ved SOS Dansk Autohjælp

SOS Dansk Autohjælp tilbyder en dækning, der minder meget om de øvrige aktørers. Alligevel er der et nogle ting vi gerne vil fremhæve. Herunder kan du læse nogle af fordelene:

 • Begrænset egenbetaling til bro og færge, hvis det er nødvendigt
 • SMS og telefon assistance hele døgnet
 • De tre forskellige abonnementspakker giver dig gode valgmuligheder
 • Priser der er til at betale – og til at forstå
 • Mulighed for at leje en lånebil til en lav daglig pris
 • Professionel autohjælp og vejhjælp i hele Europa
 • Mange stationer i hele landet – se oversigt længere nede på siden
 • Kort opsigelse i forhold til andre på blot 5 måneder og herefter 1 måned

 

SOS Dansk Autohjælp tilbyder nemme og overskuelige abonnementsløsninger til dig og din bil

Vær opmærksom på:
Når vi sammenligner SOS Dansk Autohjælp med konkurrenterne, så har de en konkurrencedygtig og forståelig produktlinje med deres tre forskellige produkter indenfor vejhjælp. Hvis vi skal være lidt efter dem, så er det fordi det koster en anelse mere at tegne et abonnement hos SOS Dansk Autohjælp end hos nogle af konkurrenterne. En anden mindre ting er, at hvis du opsiger dit abonnement og har en overskydende betaling, så tager SOS Dansk Autohjælp et mindre administrationsgebyr på 125 kroner.

For at mindske forvirringen, så skal vi også nævne, at SOS Dansk Autohjælp først fornyligt har skiftet navn til det nævnte. Derfor vil du stadig opleve, at der er hjemmesider, der kalder dem for Dansk Autohjælp, SOS International eller DAH som blandt andet deres hjemmeside hedder. Men det er altså samme virksomhed.

Kontakt SOS Dansk Autohjælp

SOS Dansk Autohjælp har stationer i hele landet og derudover sidder deres Kundeservice afdeling også klar til at hjælpe dig ved telefonerne. Har du akut brug for hjælp, fordi din bil er brudt sammen eller ikke vil starte, så kan du også hurtigt få hjælp. Se de relevante kontaktinformationer herunder:

 

Kontakt SOS Dansk Autohjælp autohjælp på telefon

Telefon

 • Kundeservice: 78 79 58 91
  Mandag-torsdag: kl. 8-16
  Fredag: kl. 8-15.30.
 • Vagtcentral: 70 10 80 90

Find SOS Dansk Autohjælp på deres adresse

Adresse

SOS Dansk Autohjælp A/S
Torsøvej 2
8240 Risskov

Se på Google maps

Mere om SOS Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp blev i 2012 købt af SOS International og skiftede herefter navn til SOS Dansk Autohjælp. Virksomheden beskæftiger sig primært med autohjælp og vejhjælp og er derfor specialister på dette område, mens de fleste af konkurrenterne har bredere produktområder. SOS Dansk Autohjælp er en sammenslutning mellem dem og FDM Vejhjælp, men virksomhederne tilbyder vidt forskellige produkter og ydelser.
SOS Dansk Autohjælps flåde af biler til vejhjælp tæller ikke mindre end 350 specialbyggede redningskøretøjer.

DAH er specialister i autohjælp og vejhjælp

Kender du SOS Dansk Autohjælp?

Så vil vi meget gerne høre din mening om dem! Vi samler løbende informationer om selskaberne på vores hjemmeside, men vi har brug for dine inputs, for at skabe en fyldestgørende hjemmeside. Giv din mening til kende om SOS Dansk / International Autohjælp og hjælp de andre besøgende på hjemmesiden. Tak, for din hjælp!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ADVARSEL. sos Dansk Autohjælp. snyder jer for jeres penge. hvis i opretter et abonnement midt i måned, mister i de dage når i næste gang skal betale for abonnementet, da abonnementet skal betales den første og gælder fra det tidspunkt. og når i vil ud af abonnementet når det ophøre efter et år skal i betale 125,kr for det også. så køb aldrig abonnementet hos sos, det mister i kun penge på, og husk hvis i ikke også skal betale en måned ekstra vejhjælp når i vil opsige abonnementet så skal i opsige abonnementet mindst 2 måneder før det udløber… m.v.h. tonni