Sammenligning af autohjælp priser og dækning

Prisen er et vigtigt parameter for mange bilejere, når de skal ud og finde autohjælp, men det bør ikke være det eneste sammenligningspunkt du kigger på. En mælk er en mælk og der er sjældent den store smagsforskel, men med autohjælp, er der stor forskel på, hvad de enkelte abonnementsløsninger indeholder.

Derfor har vi lavet en grundig sammenligning af de forskellige selskaber, der tilbyder autohjælp, så du nemt kan finde den løsning, der bedst matcher dine konkrete krav til dækning samt den billigste pris.

Sammenlign pris og dækning på autohjælp:

DækningSOS Dansk AutohjælpFDM AutohjælpFalck Vejhjælp
Nødreparation
Hjulskifte
Starthjælp
Frit værkstedsvalgKan tilkøbesKan tilkøbes
Videre rejseKan tilkøbesTil offentlig transportTil offentlig transport
UdlandetKan tilkøbesDækker det mesteKan tilkøbes
Fritrækning
Gratis lånebilKan tilkøbesKan tilkøbes
Døroplukning
Tyveri
Brændstofudbringning
Akut opstået sygdom
SelvrisikoIngen100 kr. pr. assistanceIkke kendt
Andre fordeleFlere abonnementstyperBred dækningBillige tilkøb
Opsigelsestid5 md. herefter 1 md.5 md. herefter 1 md.Ikke kendt
Pris49,75 kr. pr. md.38 kr. pr. md.49 kr. pr. md.
Flere informationerLæs mere eller bestilLæs mere eller bestilLæs mere eller bestil

Som du kan se, så er der stor forskel på autohjælp priser og det er ikke altid at pris, service og dækning hænger sammen. Derfor kan det betale sig at bruge lidt tid på at finde den bedste og billigste vejhjælp.

Kan jeg få endnu billigere autohjælp priser?

Det kan du med en vis sandsynligvis, men det kræver, at du har været kunde hos et selskab i et par år. Hvis du har det og vel og mærke ikke har haft brug for deres hjælp, så kan det nogen gange godt betale sig, at ringe til sit selskab og gøre dem opmærksom på, at man er en glad og tilfreds kunde, men at man ikke har haft brug for deres hjælp endnu. Hvis du er heldig, så tilbyder de dig en endnu billigere pris på din autohjælp.

Priserne på autohjælp varierer meget, men mange bliver faktisk overrasket over, at det er så billigt. Se vores tabel og sammenlign selskaberne på kryds og tværs, så du kan finde de bedste vejhjælp priser, der samtidigt tilbyder dig den bedste samlede løsning