Vejhjælp uden abonnement kan være dyrt

Hvis man ikke ønsker at tegne et fast abonnement på vejhjælp, så kan man i stedet vælger at købe vejhjælp uden abonnement. Det vil i korte træk sige, at man ikke betaler en fast månedlig pris, men i stedet betaler, når uheldet er ude og man holder ved en landevej og har brug for hjælp. Der er er fordele og ulemper ved vejhjælp uden abonnement, men generelt så anbefaler vi det ikke, da det hurtigt kan blive dyrt, hvis man ikke har et fast abonnement. Særligt ved ældre biler eller biler, der ofte kommer i problemer, kan det hurtigt blive uforholdsmæssigt dyrt i forhold til en fast aftale.

Fordele ved vejhjælp uden abonnement

  • Du betaler ikke for noget, du ikke gør brug af

Ulemper ved vejhjælp uden abonnement

Den klare ulempe ved at købe vejhjælp uden abonnement er, at prisen hurtigt blive dyre end ved en fast aftalen. Grunden til dette er, at du allerede betaler for når værkstedsbilen bevæger sig ud af sin garage. Hvis vi som et eksempel regner med at der er 30 minutter hen til din bil, så har du allerede brugt en halv time. Hvis problemet ikke kan løses eller det blot tager længere tid, så kan der hurtigt gå yderligere end 30 minutter eller en time og så er vi oppe på minimum 1 timer. Herefter skal værkstedsbilen tilbage til garagen og her er der måske også en halv time. Så nu har du brugt mellem halvanden og to – ja, måske endda tre timer og da timeprisen ligger på små 1.000 kroner hos langt de fleste selskaber, så har det kostet dig det samme som 4 til 5 år med en fast vejhjælp aftale.

Prisen på en fast basisaftale på vejhjælp starter på omkring 4-500 kroner, så der skal ikke mange problemer til før vejhjælp uden abonnement ikke kan betale sig. Derudover giver en fast aftale også en øget sikkerhed i udlandet.

Sidst, men ikke mindst, så er det også nemmere, at få fat i hjælp med en fast aftale i stedet for hvis du står uden et abonnement på vejhjælp og først skal finde en leverandør, der kan komme dig til undsætning med kort varsel.

Vi anbefaler ikke, at man gør brug af vejhjælp uden abonnement, da man hurtigt kommer til at betale mere end med en fast månedlig aftale

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)