Autohjælp i Tyskland

Hver år bevæger mange tusinde danskere sig ned gennem Tysklands auto Bahn på vej til årets sommerferie. Den lange rejse gennem Tyskland medvirker til, at man får motorproblemer undervejs på deres tur. Derfor er det vigtigt, at man har sin autohjælp aftale i orden, inden man bevæger sig ned gennem Tyskland.

Generelt så er der ikke de store forskellige på dækningen i Tyskland og resten af Europa i forhold til i Danmark, men man skal være opmærksom på, at man muligvis skal tegne en tillægsforsikring, hvis man rejser med campingvogn eller trailer i Tyskland, da disse ikke altid er omfattet af den normale autohjælp.

Skal du kun ned til grænsen, så vil vi anbefale dig, at kigge nærmere på Falck Autohjælp som har et godt produkt, der dækker lige omkring de danske grænser i Tyskland og Sverige. Hvis du skal længere ned i Tyskland eller Tyskland blot er en mellemdestination inden du rammer Italien, Frankrig, Spanien eller en af de andre lande i Europa, så har Falck Autohjælp også et produkt til dette.

 

Det samme har FDM Vejhjælp og SOS Dansk Autohjælp der er ejet af SOS International og som samarbejder med nogle af de førende vejhjælpsorganisationer i udlandet og derfor kan tilbyder dig særdeles gode betingelser.

Inden du bestiller autohjælp til Tyskland, så…

… læs grundigt betingelserne på hjemmesiderne. Start med de tre selskaber vi har anbefalet længere oppe, da de tilbyder god og troværdig autohjælp i Tyskland. Hvis du har spørgsmål til deres ydelse, så kontakt deres Kundeservice, så du ikke kommer afsted med den forkerte dækning.

Et lille tip: Når uheldet er ude, så er man ikke i humør til at undersøge, hvordan man får hjælp, så find de relevante kontaktoplysninger hjemmefra og hav dem i bilen, så du nemt kan kontakte de ansvarlige i Tyskland, hvis du oplever problemer.

En god aftale på autohjælp giver dig en god sikkerhed på din ferie til Tyskland. Så kan du fokusere på at nyde rejsen i stedet for at bekymre dig om din bil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)