Ny bil med autohjælp

Når man køber en ny bil, er der ofte autohjælp inkluderet

Har du lige købt ny bil, og så sker det mest utænkelige – den går i stå på motorvejen? Eller er du kommet til at køre din splinternye bil ind i en snedrive og sidder nu fast – hvem skal få dig fri? Måske har du allerede en vejhjælpsforsikring hos dit forsikringsselskab, som kan hjælpe dig, når uheld som ovenstående opstår, og så er det selvfølgelig dem, som du har mulighed for at kontakte, men faktisk er der i nogle tilfælde også en anden løsning. Læs mere herunder:

Hvis din bil ikke er mere end fem år gammel, så er der mange bilfirmaer, som har inkluderet gratis vejhjælp i købsprisen. Det gælder blandt andet virksomheder som Hyundai og Renault.

Hyundai og Renault tilbyder b.la. gratis autohjælp

Når du køber en bil fra Hyundai, så er deres motto, at du som kunde ingen bekymringer skal have. De yder fem års garanti på alle deres modeller, og det gælder uanset hvor mange kilometer, du har tilbagelagt. Samtidig giver de dig også fem års vejhjælp i Danmark, hvis du skulle komme ud for et uheld. Det omfatter, hvis bilen af tekniske årsager ikke vil køre længere, at du punkterer eller ikke kan starte bilen, men faktisk gælder det også ved førerfejl – det vil sige uheld forårsaget af dig selv. Eksempler på dette kan være, hvis du kører i en grøft, hvis du fylder benzin på din dieselbil, eller hvis du mister dine nøgler og skal have bilen åbnet igen. Det kan også være, at bilen skal til reparation, og så vil Hyundai sørge for at få transporteret køretøjet til deres nærmeste værksted.

En kvalitetsoplevelse inkluderer autohjælp

Når du køber en bil hos Renault, ønsker de at give dig en kvalitetsoplevelse. Renault tilbyder gratis vejhjælp, indtil det næste fabriksbestemte serviceeftersyn har fundet sted. Hvis du skulle være ude for et uheld med din ny indkøbte bil, hvor du har brug for autohjælp, bør du kontakte Renault, og de vil så sikre sig, at der bliver taget hånd om problemet. Vær dog opmærksom på, at autohjælpen kun gælder, hvis situationen er opstået i Danmark.

Det er en fantastisk ekstra service, som disse to bilfirmaer går ind og tilbyder deres kunder. Når du køber bil, så er det bestemt værd at undersøge, om du får gratis vejhjælp de første fem år – det vil også gøre, at du ved, hvem du skal kontakte i uheldige situationer med din bil, og samtidig kan det give dig en følelse af tryghed, når du kører.

Hvad hvis det ikke er en Renault eller Hyundai jeg har købt?

Der er flere andre bilmærker, der tilbyder samme gode service til deres kunder som Renault og Hyundai. Så når du køber en ny bil, så bør du altid undersøge om vejhjælp er inkluderet. Hvis det er det, så kan du trygt køre videre. Ellers bør du overveje om de cirka 50 kroner om måneden er godt givet ud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)