Vi er blevet kontaktet af flere besøgende, der gerne vil høre om, det kan betale sig, at købe autohjælp uden abonnement (også kaldet autotransport). Altså betale, når uheldet er ude.

Det simple svar er, at det ofte bliver en dyr løsning.

Priserne på autohjælp i Danmark er nede i et lejde hvor alle kan være med. Prisen for autohjælp starter ved cirka 400 – 500 kroner per år for en basis dækning og for den pris, får du rigtig meget for pengene!

Hvis uheldet er ude og du ikke har tegnet et abonnement på autohjælp, så kan du hurtigt komme af med et par tusinde kroner. Ofte starter taxametret på disse løsninger, så snart redningskøretøjet forlader stationer og da priserne ligger på cirka små 1.000 kroner i timen, så kan det allerede koste dig op til 1.000 kroner inden køretøjet kommer frem til din bil. Afhængigt af, hvad der er galt med din bil og om du skal transporteres til et værksted eller helt hjem, kan det tage en time eller to ekstra og derved er der brugt 3 timer.

Vi anbefaler ikke autohjælp uden abonnement, da det ofte er en dyrere og mere usikker løsning. I stedet kan det bedre betale sig at købe en fast aftale

Priser på autohjælp uden abonnement

Den samlede sum for en løsning med autohjælp uden abonnement kommer derfor hurtigt til at koste dig +2.000 kroner og for den sum penge, kan du i stedet få en god sikkerhed med et autohjælp abonnement i fire til fem år.

Hvis du tegner et abonnement, så har du også en sikkerhed, hvis uheldet er ude. Hvis du køber autohjælp uden abonnement, så skal du først til at finde en udbyder, kontakte vedkomne og så yderligere vente på, at han kommer frem. Derfor er hele processen også noget langsomme med autohjælp uden abonnement.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.6/6 (15 votes cast)
Kan det betale sig at købe autohjælp uden abonnement?, 2.6 out of 6 based on 15 ratings