Autohjælp igennem sit forsikringsselskab

Mange bilforsikringsselskaber tilbyder gratis autohjælp

Det er en kold frost morgen, og bilen vil pludselig ikke starte – hvad gør du? I er på vej på ferie, og dækket punkterer på motorvejen efter kun at have kørt i få timer – hvem skal du kontakte? Man kan komme ud i mange forskellige situationer, hvor man har brug for autohjælp eller vejhjælp til sit køretøj.

Rigtig mange mennesker ved ikke, hvad de skal stille op, når de er ude for disse uheldige situationer, og det kan føles utrolig uoverskueligt pludselig at skulle til at finde ud af, hvem der kan hjælpe i sådanne situationer. Derfor kan det også være en god ide at undersøge, om du allerede er forsikret således, at du kan få autohjælp/ vejhjælp af dit forsikringsselskab i tide og utide. Hvis du finder ud af, at du ikke er forsikret, så bør du købe autohjælp, da det hurtigt kan blive en dyr omgang, hvis du skal have FALCK ud eller have bragt bilen til et værksted. Her er timeprisen nemlig over 1.000 kroner. Dette kaldes autohjælp uden abonnement.

TRYG, Alka og Topdanmark tilbyder autohjælp

Firmaer som TRYG, Alka og Topdanmark er nogle af de forsikringsselskaber, som kan tilbyde autohjælp/vejhjælp. Hvis du har din indboforsikring og bilforsikring hos TRYG, har du også mulighed for at blive fordelskunde hos dem.

TRYG autohjælp

Det betyder, at du kan købe en TRYG Vejhjælp, som hjælper dig, hvis bilen ikke vil starte, bryder sammen på motorvejen, eller du kører fast. Samtidig går TRYG Vejhjælp også ind og stiller en lånebil til rådighed, hvis din egen bil hverken vil køre frem eller tilbage. De bringer også brændstof ud, når din dieselbil eksempelvis er kørt tør. Hvis du har brug for yderligere tillægsydelser, har TRYG også en forsikring, som hedder ”Udvidet TRYG Vejhjælp”. På deres hjemmeside har de et skema, som du kan udfylde, og derigennem bliver det beregnet, hvor meget Vejhjælps-forsikringen og den samlede bilforsikring kommer til at koste for dig.

Alka autohjælp

For at få vejhjælp 24 timer i døgnet hos Alka kræver det, at du har din bilforsikring hos dem. Alka har et samarbejde med FALCK, så det er egentligt dem, som står for at hjælpe dig, når du eksempelvis ikke kan starte din bil, er kørt i grøften, eller skal have bilen på værksted. Hvis du har været ude for en bilulykke, hvor nogle af bilens passagerer er kommet til skade, kan FALCK også køre dig til behandlingsstedet.

Vær dog opmærksom på, at Alka’s vejhjælp forsikring ikke gælder i udlandet.

Topdanmark autohjælp

En vejhjælpsforsikring Hos TopDanmark gælder i hele Europa, og en af TopDanmark’s mærkesager er, at de kan være fremme inden for 60 minutter. På deres hjemmeside kan du se et skema over deres priser, og hvor meget det vil koste at få forsikret dig og din bil mod eventuelle uheld.

Hvis din bilforsikring ikke inkluderer autohjælp, så se priser og dækning på en uafhængig aftale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)