Autohjælp i Sverige

Hvis turen går til Sverige, så er der gode muligheder for at få autohjælp. Der er nemlig mange danske selskaber, der tilbyder autohjælp i Sverige på samme eller næsten samme betingelser som i Danmark. Hvis du kun skal lige omkring grænsen til Sverige, så vil vi anbefale dig, at kigge nærmere på Falck vejhjælp i udlandet, da de har en pakke, der er målrettet mod de danske grænser.

Hvis du derimod skal længere op i Sverige f.eks. på skiferie, så kan du også overveje Falck som har et godt produkt, der dækker hele Europa, men du kan også undersøge om FDM Vejhjælp og SOS Dansk Autohjælp har et produkt som dækker bedre i forhold til dine krav.

Når man kører til Sverige eller resten af Europa, så er dækningen ofte en smule anerledes end den danske. Derfor anbefaler vi, at man sætter sig godt ind i betingelserne til Sverige og resten af Europa, så man ikke risikerer unødigt besvær, hvis man er uheldig og bilen strejker.

Særlige vigtige ting ved autohjælp i Sverige

  • Dækker din autohjælp også hvis din bil sidder fast i sneen?
  • Gælder din vejhjælp også hvis låsen er isnet fast?
  • Hvis din autocamper går i stykker, skal du så selv betale for overnatning?

Stil dit autohjælp selskab disse tre enkle spørgsmål og tjek de øvrige betingelser. Så burde du være dækket godt ind, når du skal til Sverige med din bil.

Der er gode muligheder for at finde billig autohjælp i Sverige. Se vores anbefalinger til steder, hvor du kan købe vejhjælp til Sverige

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)